DE VOICE OVER IP-OPLOSSING VOOR MET HUN TIJD MEEZIJNDE KMO’S

eASy CALL, de voice over IP-oplossing poor slimme kmo's

eASy CALL is een telefonieoplossing in de cloud met tal voordelen:


1
Geen nood aan een dure telefooncentrale


2
Geen infrastructuur kopzorgen zoals infrastructuur, onderhoud, beheer, technische ruimte & back-up


3
Geen nood aan een dure ISDN-lijn, een eenvoudige internetverbinding volstaat!


4
Duidelijke en voorspelbare kosten: abonnement aan een vastgelegde prijs per gebruiker


5
Oproepen naar 35 landen tot 80% goedkoper


6
Volledig geïntegreerde telefonie, zowel vast als mobiel


7
Flexibel en uiters mobiel, ook in het buitenland!


8
Gemakkelijk uit te breiden en op te waarderen al naar gelang uw wensen, behoeften en noden in de toekomst


9
Constante schaalbaarheid gegarandeerd


Een vrijblijvende demonstratie bij u op kantoor!

eASy CALL, geïntegreerde communicatie voor betere prestaties:

Geavanceerde telefonie

Omleiding, doorschakeling, groepen, gesprekovername, welkomstbericht, wachtboodschap, visualiseren van de extensies van de collega’s, 2de gesprek, enz.

Video conference

U voert een video conference met 3 vanop uw telefoon/video. De deelnemers nemen het gesprek aan op hun telefoon/video, PC, tablet en smartphone.

Conference call

Interne en externe binnenkomende gesprekken worden omgeleid naar het conferentienummer, beveiligd met een PIN code en met melding van wie toetreedt en wie de conference verlaat.

Interactieve vocal server

« Voor Nederlands,druk 1… » en doorschakeling naar de juiste persoon.

One number

1# Geef 1 nummer aan uw contacten. eASy CALL stuurt uw gesprekken naar uw vast toestel, uw GSM, uw softphone, uw voice mail in functie van uw beschikbaarheid.

Gepersonaliseerde voice mail

« Sorry, ik ben momenteel niet bereikbaar. Bedankt om een bericht achter te laten ». Het bericht van de correspondent wordt onmiddellijk per mail naar u doorgestuurd.

Video call

U belt een collega die telewerkt of een partner op zijn videophone, PC, tablet of smartphone. U krijgt een videoboodschap van uw parlofoon van kantoor op uw PC, tablet, smartphone, of u op kantoor bent of elders.

Internationale nummers

Het is mogelijk internationale nummers te nemen (+33, +1, +44 enz) zodat uw correspondenten u kunnen bellen op een lokaal nummer. De gesprekken komende van die nummers zijn gratis voor u.

Skype naar uw telefonie

Uw Skype correspondenten kunnen gratis naar een Skype account bellen dat naar uw telefooncentrale leidt. U kan deze oproep dan beheren zoals elke andere oproep (doorschakelen naar een collega, integreren in een conference call met een andere persoon die reeds via gsm belt).

Softphone

Installeer een softphone (telefoonsoftware) VoIP op uw PC, tablet of smartphone en communiceer in VoIP en video met uw correspondenten vanop alle toestellen.

Virtuele fax

De binnenkomende faxen worden in pdf omgezet en bereiken u per mail, waar u ook bent. Het is makkelijk om ze te archiveren, door te sturen naar een collega per mail enz.

Resence instant messaging

Visualiseer de XMPP aanwezigheid van uw contacten (intern of extern) en chat met hen. Uw instant messaging adres is uw emailadres.

AS MOBILITY, eenvoud door innovatie

IP-telefonie in de Cloud?

De traditionele telefonie verloopt via een klassieke telefooncentrale die via ISDN-lijnen (Twin, BA of PRA) verbonden is met de operator waar u mee samenwerkt.

De opties zijn hier jammergenoeg beperkt en de kostprijs van zowel de hardware als de gesprekken eerder aan de hoge kant.

In de Cloud telefonie bevindt de centrale zich zoals het woord zelf zegt, “virtueel” in de cloud.

Hierdoor kan er eender waar dienst op gedaan worden (op kantoor, thuis, in het station of op de luchthaven, op zakenreis, op hotel, etc.) en dit bovendien vanop alle in gebruik zijnde (en hierop voorziene) toestellen. (IP-telefoon, PC, iPhone, Android, tablet,etc.)

Door de omzetting van de stem naar VoIP verloopt de communicatie via het internet, waardoor dure ISDN-lijnen bijgevolg niet meer nodig zijn, doch enkel de aangepaste uitrusting om van deze technologie gebruik te kunnen maken.

Enkele getuigenissen van onze klanten:

Contacteer ons

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  onderwerp

  Uw bericht

  [recaptcha]

  Onze adressen

  ARWAC

  Amerikaansestraat 61-65 | 1050 Elsene

  SONAUTO

  Georges Henrilaan 62A | 1200 Sint-Lamberchts-Woluwe

  +32 2 534 90 90
  info@asmobility.be
  TVA: BE 0885920794
  Fax: 027704884